00d0b965

Fa'asilasilaga i le Tauvaga Fa'ava-o-malo o Fuafuaga Fa'afuafuaga ma Fuafuaga Taulaga mo le Zhuhai Central Station (Hezhou) Hub ma Ona Fa'ata'amilosaga

1.Vaaiga Aoao o Poloketi

(1) Talaaga o Poloketi

Ia Fepuari 2019, na tuʻuina atu ai e le Komiti Tutotonu a le CPC ma le Fono a le Setete le OtootogaFuafuaga Atina'e mo le Guangdong-Hong Kong-Macao Greater Bay Area, lea, e manino lava le fautuaina e faʻaaogaina le taʻitaʻia o le faʻapotopotoga malosi a Macao-Zhuhai, ma le fuafuaga faʻatulagaina mo Zhuhai ma Macao e faʻapipiʻi le Macao-Zhuhai pole o le Greater Bay Area.

Ia Iulai 2020, o leFuafuaga o le Fausiaina o Auala Tele i le Guangdong-Hong Kong-Macao Greater Bay Areasa faamaonia e le Komisi o le Atinae ma le Toefuataiga a le Atunuu.I lenei fuafuaga, o le Zhuhai Central Station (Hezhou) Hub o loʻo faʻatulagaina o se tasi o nofoaga autu i totonu o "le tolu autu ma le fa ausilali hub" i le itu i sisifo o le talafatai o le Pearl River Estuary, lea o le a fesoʻotaʻi ai i le tele o auala o le felauaiga felauaiga. fesoʻotaʻiga e aofia ai Zhuhai-Zhaoqing HSR, Guangzhou-Zhuhai (Macao) HSR, Shenzhen-Zhuhai Intercity Railway, o lea ua avea ai ma nofoaga taua mo Zhuhai ma Macao e fesoʻotaʻi ma le atunuʻu.

E oʻo mai i le taimi nei, ua maeʻa le lipoti o suʻesuʻega a le Zhuhai-Zhaoqing High-speed Railway ma le hub, ma o le fausiaina e tatau ona amata i le faaiuga o le 2021. O le sauniuniga talafeagai mo Guangzhou-Zhuhai-Macao High-speed Railway ua ua amata foi, ma o le fausiaina ua fuafua e amata i le 2022. O lenei Tauvaga Faʻavaomalo o Fuafuaga Faʻataʻitaʻi ma Urban Design mo Zhuhai Central Station (Hezhou) Hub ma Ona Siosiomaga o loʻo faʻamalieina e le Zhuhai Municipal Government, ma le faʻamoemoe e sili atu le faʻatinoina o le fuafuaga. tau ole Zhuhai Central Station (Hezhou) Hub.

(2) Nofoaga ole Poloketi

O Zhuhai o loʻo tu i le itu i sisifo o le talafatai o le Pearl River Estuary, lea e latalata i Macao ma i totonu ole 100km ole laina saʻo mai Shenzhen, Hong Kong ma Guangzhou.O loʻo tu i totonu o le nofoaga autu o le faga i totonu o le Greater Bay Area ma o loʻo i ai se sao taua i le tuʻufaʻatasia o le Greater Bay Area.Zhuhai Central Station (Hezhou) Hub ma ona eria lata ane ("le Hub and Surrounding Areas") o loʻo i le ogatotonu o Zhuhai, ma Modaomen Watercourse i sasaʻe, faʻasaga i Guangdong-Macao In-Depth Cooperation Zone i Hengqin i saute sasaʻe. , tuaoi o Hezhou e avea ma nofoaga autu o le taulaga i le itu i saute, ma Doumen Center ma Jinwan Center i sisifo.O loʻo i totonu o le nofoaga tutotonu o Zhuhai, o lenei eria o le faʻataʻitaʻiga faʻavae i le "faʻatinoina o le faʻauluuluga tutotonu ma faʻalautele atu i sisifo" o le taulaga a Zhuhai, ma se fesoʻotaʻiga taua e faʻalauteleina le atinaʻe paleni o Zhuhai i sasaʻe ma sisifo.

0128 (2)

Ata.1 Nofoaga o Poloketi ile Guangdong-Hong Kong-Macao Greater Bay Area

0128 (3)

Ata 2 Nofoaga o Poloketi i le Teritori o Zhuhai

(3) Vaaiga Tauvaga

Fuafuaga Fa'atasiga Va'aiga:e aofia ai Hezhou nofoaga autu o le taulaga, Jinwan Center ma Doumen Center, faatasi ai ma se eria e tusa ma le 86 km².

Fuafuaga Fa'ata'ita'i Va'aiga o le Nofoaga ma Nofoaga Si'osi'omaga:o se vaega o le 51km² o loʻo faʻapipiʻiina e alavai o vaitafe ma fesoʻotaʻiga auala tele, e oʻo atu i Modaomen Watercourse i sasaʻe, Niwanmen Watercourse i sisifo, Tiansheng River i matu, ma Zhuhai Avenue i saute.

Fuafuaga i le taulaga le lautele o le Nofoaga Tutotonu:o le lautele o mamanu tu'ufa'atasia o le taulaga e aofia ai se vaega o le 10 i le 20-km² fa'atasi ai ma le 'au e fai ma 'autu ma fa'alautele atu i matu ma sasa'e;fa'atotonugalemu i le nofoaga autu, e mafai e 'au mamanu ona fa'avasegaina i latou lava i se vaega o le 2-3 km² e pei o le lautele o le mamanu auiliili.

0128 (4)

Ata 3 Fuafuaga Fetu'aiga Va'aiga ma Fuafuaga & Fuafuaga Va'aiga

2、 Sini Tauvaga

I le avea ai o se sone tau tamaoaiga faʻapitoa a le atunuʻu, o se taulaga tutotonu faʻaitulagi ma se taulaga pole o le Guangdong-Hong Kong-Macao Greater Bay Area, o loʻo agai atu nei Zhuhai i le sini o le atinaʻeina o le avea ma taulaga tele, faʻaleleia atili le galuega a le taulaga, ma fa'avaveina le fa'aleleia o le malosi ma le tulaga o le taulaga.O le tauvaga faavaomalo o loʻo faʻamoemoe e talosagaina "Manatu Auro" i le lalolagi atoa, ma e tusa ai ma manaʻoga o le "vaaiga i le lalolagi atoa, tulaga faʻavaomalo, uiga iloga Zhuhai ma sini mo le lumanaʻi", o le a taulaʻi atu i le faʻavaveina o le fausiaina o Zhuhai o se tamaoaiga faʻavaomalo faʻaonapo nei. sone ma uiga Saina o le vaitau fou, o se faitotoa taua hub i Guangdong-Hong Kong-Macao Greater Bay Area, o se aai autu i luga o le talafatai i sisifo o le Pearl River Estuary ma se faataitaiga o le tulaga maualuga atinae i le fusi o le tamaoaiga i le gataifale.

Iloilo le aafiaga o le fausiaina o le HSR i le atinae o le taulaga a Zhuhai, faamatala le tulaga faatulagaina o le hub ma nofoaga lata ane, ma faamasino sootaga atinae o le hub ma nofoaga lata ane ma Hezhou nofoaga autu o le taulaga, Jinwan Center ma Doumen Center.

Fa'aaoga atoatoa le taua o le HSR hub, su'esu'e le fa'atulagaina o alamanuia o le HSR hub eria, fa'alauiloa tulaga maualuga tu'ufa'atasia atina'e o le "Station-Industry-City", ma fa'atelevaveina le fa'aputuga o mea eseese.

Fa'atinoZhuhai Conceptual Space Development Plan, ma fa'atino fuafuaga ma fa'atulagaina e tusa ai ma le fa'atulagaina o le fa'alapotopotoga o le taulaga o le "A'ai-Itumalo-A'ai Fou (fa'ato'aga autu o le taulaga)-Tuai".

Fa'atonu le feso'ota'iga o le HSR ma felauaiga i nofoaafi, auala i le taulaga, ma felauaiga vai, ma isi, ma tu'uina atu i luma se fa'aogaina o le lumana'i, lanu meamata, fa'asaoina o le malosi, lelei ma fa'aoga lelei faiga fe'avea'i.

Taʻitaʻia e mataupu faavae o le "siʻosiʻomaga ma maualalo carbon, galulue faʻatasi ma le tuʻufaʻatasia, saogalemu ma le maufetuunaʻi", foia faʻafitauli e pei o le eleele maualalo, le lava o le puna eleele, ma le maualuga o lologa, ma isi, ma aumaia i luma le pulega o le aai mautu ma ta'iala fa'atonutonu.

Fa'aaoga lelei le si'osi'omaga fa'alenatura lelei, fa'atautaia lelei le vaeluaga o le taulaga e mafua mai i vaitafe ma vai, feso'ota'iga alaala, ma laina laina eletise maualuga, ma isi, ma fausia fa'aauau, atoatoa ma fa'atulagaina le mamanu o le puipuiga o le si'osi'omaga ma avanoa avanoa, e fausia ai se fa'aalia sitaili o faitoto'a fa'atafatafa laufanua.

Fa'ata'atia lelei sootaga i le va o atina'e pu'upu'u ma taimi umi, ma fa'atasi ai ma le fa'asologa o le fausiaina o le HSR, fa'ataunu'u fa'atonuga atoa i le fa'asologa o le fausia fa'atasi i le va o le HSR ma le taulaga.

3、Igoa o le Tauvaga

(1) Fuafuaga Manatu (51km²)

Fuafuaga faʻavae e tatau ona mafaufau atoatoa i fesoʻotaʻiga ma nofoaga autu taʻitasi i totonu o le fuafuaga faʻafeiloaʻiga lautele o le 86km², ma tali atu i mea e pei o le faʻatulagaina o fuafuaga, faʻatulagaina o galuega, faʻatonutonuina o fua, felauaiga atoatoa, fuafuaga atoa o fale, sitaili ma foliga, ma faʻasologa faʻavae, ma isi. ., e ala i su'esu'ega ile mamanu fa'afanua ole taulaga, atina'e fa'amaopoopo fa'apisinisi ma feso'ota'iga lautele o felauaiga.O le loloto o ana fuafuaga e tatau ona fetaui ma manaoga talafeagai o fuafuaga faaitumalo.

(2) Urban Design

1. Fuafuaga tu'ufa'atasia i Taulaga (10-20km²)

I le tu'ufa'atasia ma fuafuaga fa'avae ma fa'atasi ai ma le 'autu e fai ma 'autu, saunia le fa'ata'atiaga o le taulaga mo le lautele o le 10-20km² e pei ona fa'aalia i le Ata 3, "Fuafuaga Fa'atasiga Va'aiga ma Fuafuaga & Fuafuaga Va'aiga".O le mamanu o le taulaga e tatau ona taulaʻi i luga o le fausiaina o fale, avanoa avanoa, faʻatulagaina o feoaiga ma le malosi o le atinaʻe, ma isi.o ona au'ili'ili loloto e tatau ona o'o i le loloto o fa'ata'ita'iga fa'ata'ita'iga.

2. Fuafuaga Au'ili'ili i le Taulaga (2-3km²)

Fa'avae i luga o le tu'ufa'atasiga o le taulaga, e tatau i 'au fa'ata'ita'i ona fa'avasega se vaega o le 2-3 km² i totonu o le nofoaga autu e fa'atino ai le fa'ata'ita'iga o le taulaga,lea e tatau ona o'o i le loloto o le ta'ita'iina o le tusiaina o fuafuaga fa'atonutonu.

4、Fa’alapotopotoga

O lenei tauvaga faavaomalo o le a faʻatulagaina i le Zhuhai Public Resources Trading Center (Website: http://ggzy.zhuhai.gov.cn), e aofia ai vaega e tolu, o lona uiga, o le tauofoga (e tutusa ma le tulaga muamua o le faʻailoga i tauvaga masani), feutagaiga tauvaga ( e tutusa ma le tulaga mamanu i tauvaga masani), ma le tuufaatasia & auiliiliga.

O lenei tauvaga fa'ava-o-malo o se talosaga tatala e fa'ata'ita'i 'au mai le lalolagi atoa.I le tulaga o tauofoga (e tutusa ma le tulaga muamua o le agavaa i tauvaga masani), 6 au mamanu o le a filifilia mai tagata tauofo uma (e aofia ai consortiums, tutusa o loʻo i lalo) e auai i le isi laʻasaga faʻatauvaʻa fefaʻatauaʻiga (e tutusa ma le mamanu tulaga i tauvaga masani. ).I le tulaga fa'atauva'a fa'atalanoaga, o fuafuaga fa'ata'ita'iga e tu'uina atu e 6 'au fa'ato'aga o le a iloiloina ma fa'avasega.O le manumalo muamua o le a manaʻomia le tuʻufaʻatasia o fuafuaga faʻavae ma le fesoasoani a le vaega o auaunaga faʻapitoa aʻo leʻi tuʻuina atu i le Host mo le taliaina.

O le a fa'atulaga e le Host 1-3 a'oa'oga mulimuli ane, ma o le a 'auina atu e le au fa'ata'ita'i sili e tolu a latou mamanu sili e auai i nei a'oa'oga (o i latou ua fa'amaonia ua a'afia ile fa'ama'i COVID-19 e mafai ona auai i luga ole laiga) ae e le totogia e le Host. pili mo latou.

5、 Agavaa

1. E mafai e kamupani mamanu faʻalotoifale ma faʻavaomalo ona sainia mo lenei tauvaga, e leai se faʻatapulaʻaina o agavaa, ma faʻafeiloaʻi consortiums;

2. Fa'amalosia le auai fa'atasi o 'au fa'ata'ita'i iloga i matata eseese.O le a tu'uina atu le fa'amuamua i le consortium lea e aofia ai matā'upu nei e pei o fuafuaga i le taulaga, fausaga, ma felauaiga, ma isi;

3. E le tatau ona sili atu i le 4 sui auai ta'itasi.E leai se sui o le consortium e faatagaina e lesitala faalua mo le tauvaga lava ia pe i le igoa o se isi consortium.O le solia o lenei tulafono e tatau ona avea e pei o le le aoga;

4. E tatau i sui auai ona sainia se maliega fa'atulafono fa'atasi, lea e tatau ona fa'ama'oti ai le vaevaega o galuega i le va o sui;

5. O le a tu'uina atu le fa'amuamua i 'au fa'ata'ita'iga e iai le poto masani fa'atino fa'atino ma fa'ataunu'uina mataupu i totonu o nu'u taulaga po'o fa'ata'ita'iga i taulaga o nofoaga autu o taulaga;

6. E le taliaina le auai o se tagata po o se vaega o tagata taitoatasi.

6、Faamauina

I lenei tauvaga, o le a tu'uina atu e le vaega ta'ita'i o le consortium pepa fa'akomepiuta tauofoga mo lenei poloketi e ala i "le upega tafa'ilagi a le Zhuhai Public Resources Trading Center (http://ggzy.zhuhai.gov.cn/)".O pepa o tauofoga e tatau ona aofia ai vaega e tolu, e pei o, pepa fa'ailoga, pepa fa'apitoa tauofo (ie, le manatu fa'atatau), ma pepa ausia & aitalafu.O latou mana'oga e fa'apea:

(1) Pepa fa'ailogae tatau ona aofia ai mea nei:

1) Faamaoniga ID ole sui faaletulafono (poo le tagata faatagaina mo le faia o faaiuga a kamupani mai fafo), ma le tusi faamaonia o le sui faaletulafono (poo le tusi faataga mo le faia o faaiuga a kamupani mai fafo);

2) Laisene Pisinisi (O le a tu'uina atu e le au tauofo i le atunu'u le kopi lanu lanu o le kopi o le laisene pisinisi a le tagata fa'aletulafono o atina'e na tu'uina atu e le matagaluega o le pulega o alamanuia ma fefa'ataua'iga, ma e tatau i tagata tauofo mai fafo ona tu'uina atu le kopi lanu lanu o le tusi resitala pisinisi. .);

3) Maliega Consortium (pe a iai);

4) Tusi o le tautinoga mo le tauofoga;

5) E le gata i lea, e manaʻomia e tagata faʻataufale (poʻo sui o le atunuʻu o le consortium) le tuʻuina atu o faʻamatalaga a le tagata faʻaleagaina (e mafai ona avea ma lipoti faʻaletupe na sii mai le Credit China [http://www.creditchina.gov.cn/]), le lipoti faʻaaitalafu aoga (poʻo faʻamaumauga aitalafu) ma le lipoti o aitalafu a le faletupe (o le lipoti faʻaletupe [poʻo le faʻamaumauga o aitalafu] e mafai ona laʻuina mai le upega tafaʻilagi a Credit China; o le lipoti o aitalafu a le faletupe e mafai ona lolomi e le faletupe o loʻo i ai le teugatupe a le kamupani na tatalaina).

(2) Pepa tauofoga fa'apitoa(ie le manatu fa'atatau): e tatau ona tu'uina atu e 'au fa'ata'ita'i e tusa ai ma mana'oga o pepa fa'atatau ma le laulau o elemene iloiloga fa'apitoa.I le manatu fa'atatau, o tusitusiga ma ata e mafai ona aofia ai, ma o le malamalama o le poloketi e tatau ona fa'alautele;mataupu autu, faapea foi ma mataupu taua ma faigata e tatau ona faailoa, ma o manatu muamua, manatu po o mataupu e mafai ona tuuina atu i luma;e tatau ona tu'uina atu le aufaigaluega fa'apitoa a le au mamanu;ma auala, faiga po'o le fa'asologa o mamanu e fa'aitiitia ai le a'afiaga o fa'ama'i ile mamanu e tatau ona fa'amatalaina.I totonu o nei mea, o le vaega o le faʻamalamalamaina o le malamalama o le poloketi, faʻamaonia mataupu autu ma manatu faigata, ma le faʻatulagaina o manatu muamua, manatu poʻo mataupu faʻatatau, e tatau ona i totonu o le 10 itulau i le aofaʻi (itu-tasi, i le A3 lapoʻa);ma le vaega o le tuʻuina atu o le 'au faʻapitoa ma faʻamatalaina auala, fua, poʻo le faʻasologa o mamanu e faʻaitiitia ai le aʻafiaga o le faʻamaʻi i luga o le mamanu, e tatau ona i totonu o le 20 itulau i le aofaʻi (itu tasi, i le A3 tele);O le mea lea, o le umi atoa e tatau ona i totonu o le 30 itulau (itu tasi, i le A3 lapoʻa) (e le aofia ai le pito i luma, pito i tua ma le laulau o mea e aofia ai).

(3)O taunu'uga ma pepa fa'aaitalafue tatau ona aofia ai mea nei:

1) Faiga fa'atusa o galuega (a'oa'oga i le taimi ua tuana'i e pei o lenei poloketi; mea e lagolago ai, e pei o itulau autu o le konekarate po'o pepa o taunu'uga, ma isi, e tatau ona tu'uina atu; e le sili atu i le 5 poloketi);

2)O isi tomai fa'atino fa'atino (o le isi fa'atinoga o galuega fa'atino a le tagata tauofo; mea lagolago, e pei o itulau autu o le konekarate po'o pepa o taunu'uga, ma isi, e tatau ona tu'uina atu; e le sili atu i le 5 poloketi);

3) Faailoga na maua e le kamupani (faailoga na maua e le tagata tauofo i tausaga talu ai, ma mea lagolago e pei o le tusi faamaonia e tatau ona tuʻuina atu; e le sili atu i le 5 faʻailoga; e tatau ona naʻo le faʻailoga o le mamanu o le taulaga o nofoaga o taulaga poʻo le taulaga autu. eria).

7、 Fa'atonu

O le fa'asologa e fa'apea:

0128 (1)

Fa'aaliga: O le taimi o lo'o i luga e fa'aoga ile Taimi Beijing.E iai le aia tatau a le Host e toe teuteu ai le lisi o mataupu.

8、 Totogi Fa'atatau

(1) Totogi fa'atatau (e aofia ai lafoga) o lenei tauvaga fa'avaomalo e fa'apea:

Tulaga muamua:e mafai ona maua ponesi mamanu o le RMB Fa Miliona Yuan (¥4,000,000), ma le totogifuapauina o le auiliiliga o mamanu ma le tuufaatasia o le RMB Tasi Miliona Lima selau afe Yuan (¥1,500,000);

Tulaga lua:e mafai ona maua ponesi mamanu o le RMB Tolu Miliona Yuan (¥3,000,000);

Tulaga tolu:e mafai ona maua ponesi mamanu o le RMB Lua Miliona Yuan (¥2,000,000);

Le tulaga fa i le ono:E mafai e i latou ta'ito'atasi ona maua ponesi mamanu o le RMB One Million Five Hundred Thousand Yuan (¥1,500,000).

(2) Totogifuapauina a sui sooupu:e ono totogi e le au manumalo le totogifuapauina a le sooupu i le sui o tauofo i totonu ole 20 aso faigaluega talu ona tatala le faasilasilaga manumalo.O le manumalo muamua e totogi le RMB Fasefuluiva Afe Lua selau Limasefulu Yuan (¥49,250.00);o le manumalo lona lua e totogi le RMB Tolusefulu-tasi afe Yuan (¥31,000.00);o le manumalo lona tolu e totogi le RMB Luasefulu-tolu Afe Yuan (¥23,000.00);ma o le lona fa i le ono o le a totogi le RMB sefuluiva afe Yuan (¥19,000.00).

(3)Tulaga totogi:O le a totogi e le Host le ponesi talafeagai i au mamanu taʻitasi filifilia i totonu ole 30 aso talu ona sainia le konekarate.A maeʻa e le manumalo muamua le auiliiliga ma le tuʻufaʻatasia, o le totogifuapauina o le auiliiliga o le mamanu ma le tuʻufaʻatasia o le a totogiina i totonu ole 30 aso talu ona faʻamaonia e le Host.Pe a talosaga mo le totogiina, e tatau i le au mamanu ona tuʻuina atu le faʻamaoniga o le faʻatulagaga o poloketi faʻamaonia e itu uma e aafia ai, talosaga mo le totogiina, ma le pili faʻamaonia ma le aofaʻi tutusa o le PRC i le Host.O le a na'o le totogiina e le Host le pili i sui o le atunu'u o le consortium i le RMB.

9、Fa'atonu

Talimalo: Zhuhai Municipal Bureau of Natural Resources

Lagolago Fa'atekinisi: Zhuhai Institute of Urban Planning & Design

Shenzhen Urban Transport Planning Center Co., Ltd.

Fa'alapotopotoga & Fuafuaga: Benecus Consultancy Limited

Sui Tauofo: Zhuhai Material Bidding Co., Ltd.

10、Fa'amatalaga Fa'aaliga & Fa'afeso'ota'i

O faʻamatalaga talafeagai uma o lenei tauvaga e faʻatatau i le faʻasalalauga i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le Zhuhai Public Resources Trading Center (http://ggzy.zhuhai.gov.cn/).

(https://www.szdesigncenter.org), ABBS(https://www.abbs.com.cn/)

Fa'alauiloa Upega Tafa'ilagi:

Shenzhen Center for Design (https://www.szdesigncenter.org), ABBS (https://www.abbs.com.cn/)

Fa'amatalaga Hotline:

Mr. Zhang +86 136 3160 0111

Mr. Chang +86 189 2808 9695

Ms. Zhou +86 132 6557 2115

Mr. Rao +86 139 2694 7573

Email: zhuhaiHZ@qq.com 

Fuafua 'au e fiafia i lenei tauvaga fa'amolemole resitala, fa'atumu fa'amatalaga talafeagai, ma tatala le galuega tauofo o le galuega faufale i luma o le upega tafa'ilagi a le Zhuhai Public Resources Trading Center (http://ggzy.zhuhai.gov.cn/).O le vaega autu (tino autu) o le consortium e tatau ona talosaga mo ma maua le CA numera numera mo le upega tafaʻilagi a le Zhuhai Public Resources Trading Center aʻo leʻi oʻo i le aso e gata ai tauofoga, ina ia mafai ai ona tuʻuina atu pepa o tauofoga ma faʻatino galuega talafeagai.

O fa'amatalaga uma o lo'o i luga e fa'atatau i le fa'asalalauga e le Zhuhai Public Resources Trading Center (http://ggzy.zhuhai.gov.cn/).

Taimi meli: Tes-08-2021

Tuu lau Feau